up
speedbar
» » Onze bingetip ‘Narcos’ - seizoen 3: zoals de Sovjet-Unie, maar met mooi weer
TV News
admin moviesay
admin from 3-09-2017, 04:47

Onze bingetip ‘Narcos’ - seizoen 3: zoals de Sovjet-Unie, maar met mooi weer

Go back to the main page
117 Visits
0 Comment
Narcos Season 3 Moviesay

Wij hadden het wel voor Pablo Escobar. Voor u gaat denken dat wij niet goed bij ons hoofd zijn: we hebben het nu over Escobar als hoofdpersonage van het eerste en tweede seizoen van ‘Narcos’, niet over de Colombiaanse drugsbaron die verantwoordelijk was voor achtduizend doden. Die echte Don Pablo werd op 2 december 1993 uitgeschakeld in Medellín, een gebeurtenis die als slotakkoord diende voor het tweede seizoen van ‘Narcos’.
Wat vonden we dat jammer, want El Zar de la Cocaína werd voortreffelijk geportretteerddoor Wagner Moura,de Braziliaanse acteur die prijzen won voor zijn vertolking. Zoals we ons ‘The Godfather’ niet konden voorstellen zonder Marlon Brando, kon ‘Narcos’ naar onze mening niet zonder Moura. Toch moeten we het in dit derde seizoen zonder stellen en dat is iets waar we ons overheen moesten zetten.

Met de dood van Escobar ging ook het Medellínkartel wankelen, en het is daar dat de draad wordt opgepikt. Javier Peña (Pedro Pascal), die medeverantwoordelijk was voor de dood van Escobar, concentreert zich nu op een zo mogelijk nog wredere tegenstander: het Calikartel. Deze jongens hadden hem eerder geholpen Escobar te vatten, maar nu liggen de kaarten anders: “De vijand van mijn vijand is mijn vriend, tot die mijn vijand wordt”, zegt Peña. Terwijl iedereen naar Don Pablo keek, kreeg het Calikartel de kans om uit te groeien tot het grootste cocaïne-imperium ter wereld. In de schaduw, waar the gentlemen of Cali de methodes van hun vroegere rivaal konden perfectioneren. Met als resultaat dat niemand in Colombia nog veilig is, iedereen is corrupt - politieagenten, magistraten, hoogwaardigheidsbekleders -, elk telefoontje wordt afgeluisterd... “Zoals de Sovjet-Unie, maar dan met mooi weer”, laat Peña zich ontvallen.

Pedro Pascal - zijn kompaan Boyd Holbrook (DEA-agent Steve Murphy) is er niet meer bij - ontpopt zich in dit derde seizoen overigens tot een geschikte hoofdrolspeler. En oudgediende Alberto Ammann geeft op huiveringwekkende wijze gestalte aan Pacho Herrera, het openlijk homoseksuele Cali-lid dat qua meedogenloosheid zijn gelijke niet kent. Waardoor de herinnering aan Escobar gaandeweg toch vervaagt, maar nooit helemaal. (jsm)


Related news:
Latest comments:
Site search:

Hot Celebrity News

hot

"Sully" Action by Tom Hanks 2016

banner
We are in social networks:
twitter moviesay
facebook moviesay
g+ moviesay
Newsletter
logo moviesay
ABOUT US FAQ PRIVACY POLICYCONTACT US
MOVIESAY - Entertainment News Movies and TV Shows on movie say
moviesay is media entertainment news all about the biggest TV shows, movies, celebrities, comingsoon and review.
moviesay.com © 2016 All rights reserved